RENU 28 ADVANCED

O nutriție bună, consistentă, îmbunătățește sănătatea și funcția pielii. Nutriția pentru piele poate avea loc sub formă de alegeri dietetice sau ca produse pe care le aplicăm.
În ultimele știri despre piele, cercetările ce au fost publicate, legau laptele degresat sau fără grăsimi de apariția acneei la adolescenți. Deși aceasta nu este o informație nouă, ea ajută la confirmarea studiilor anterioare. În alte știri despre nutriția pielii, suplimentarea cu probiotice în timpul sarcinii și în viața timpurie s-a dovedit a juca un rol în protejarea sugarilor împotriva dezvoltării dermatitei atopice, cunoscută și sub denumirea de eczemă. O dietă glicemică scăzută a fost, de asemenea, legată de mai puține probleme ale pielii, cum ar fi acneea, rozaceea, eczema și psoriazisul. O dietă cu conținut scăzut de grăsimi a fost asociată cu mai puține tipuri de precancer de piele.
Nu există nici o îndoială că, atunci când vine vorba de piele, o alimentație bună este primordială. Nutrienții pentru piele găsiti în produsele cosmetice pot include vitamine, hidratanti, antioxidanți, antiinflamatoare și molecule de semnalizare redox. Cu atât de mulți nutrienți disponibili, este dificil să sortăm care sunt cele mai buni pentru nevoile noastre individuale pentru o piele sanatoasa.
Fiecare dintre noi poseda un ten unic care are nevoie de mai mulți nutrienți decât alții. De exemplu, persoanele care au o piele predispusă la eczeme au nevoie de o hidratare zilnică bună pentru a preveni apariția acestora. Persoanele cu piele predispusă la acnee beneficiază de o curățare adecvată a pielii, antiinflamare și protecție împotriva infecției. Persoanele cu pielea îmbătrânită, deteriorată de soare, vor beneficia de o bună umiditate, antioxidanți și reparații celulare.
Adevărul este că, indiferent de tipul tău de piele și de tendințele inerente, cu toții beneficiem de acești nutrienți vitali ai pielii. Având în vedere acest lucru, sistemul de îngrijire al pielii RENU 28 Advanced de la ASEA, a creat cea mai versatilă și mai echilibrată combinație de nutriție de pe piață. Conține lipide naturale pentru hidratarea și funcționarea corecta a pielii; probiotice pentru protecție, antioxidanți și antiinflamatoare; și molecule de semnalizare redox pentru reînnoire și reparație la nivel celular.
În loc să alegi ce nutrient să cumperi sau să cumperi mai multe produse cosmetice, poți obține totul folosind sistemul de îngrijire a pielii RENU 28 Advanced.