Ce sunt Moleculele de semnalizare Redox ?

Ce sunt Moleculele de semnalizare Redox ?
Moleculele de semnalizare Redox sunt atât de importante pentru viață, încât fără ele, o persoană ar fi moartă în câteva secunde. Marile grupuri de cercetare medicală dedică sume uriașe de bani studiului acestor molecule minuscule, deoarece dezechilibrul redox joacă un rol important în bolile de la cancer la diabet. Moleculele de semnalizare Redox sunt o piatră de temelie pentru prevenirea bolilor.
Ce sunt ele ?
Celulele noastre necesită echilibru, cunoscut și sub denumirea de homeostază, pentru a funcționa la maxim. O acumulare de stres oxidativ într-o celulă este un avertisment că o celulă este deteriorată sau funcționează deficitar. Această acumulare oxidativă este modul în care o celulă știe că ceva nu este în regulă și comunică corpului pentru a o repara sau înlocui (semnalizează genelor din nucleul celulei și acesta este procesul de semnalizare redox).
Moleculele de semnalizare Redox sunt centrele de comunicare din celulele tale. Aceste molecule sunt responsabile de trimiterea de mesaje puternice care ajută la întinerirea, restaurarea și protejarea celulelor. Moleculele Redox semnalează când ceva nu merge bine sau trebuie schimbat, iar apoi corpul rezolvă problema.
Cum sunt produse ?
Corpul uman este format din trilioane de celule, iar în interiorul fiecăruia sunt mitocondrii. În fiecare celulă poate exista chiar sute de mitocondrii. Când funcționează optim, homeostazia este realizată și mitocondriile produc molecule de semnalizare redox.
Din păcate, anumite lucruri încetinesc sau împiedică procesul de creare de molecule de semnalizare redox. Lucruri cotidiene precum stresul, îmbătrânirea și toxinele din mediu sau alimente etc, pot interfera cu capacitatea moleculelor de semnalizare redox de a funcționa și de a trimite mesaje, iar atunci când homeostazia nu este realizată într-o celulă, vă poate dezactiva genele. Dacă instrucțiunile dvs. genetice, care dictează funcții sănătoase ale corpului, se opresc, sănătatea dvs. este în pericol.
Ce face ASEA ?
Din fericire, s-a făcut un progres în știința semnalizarii redox. Suplimentul de semnalizare celulară ASEA REDOX, cunoscut și sub denumirea de apă ASEA, este singurul supliment de pe piață dovedit că conține molecule de semnalizare redox active într-o formă consumabilă umană, stabilă la raft. Acest lucru a fost certificat de către un terț laborator independent(Bioagilytics din SUA) pentru conținutul in molecule de semnalizare redox. Procesul brevetat al ASEA reorganizează moleculele de sare naturala și apa purificată în molecule de semnalizare redox printr-un proces patentat.
Apa ASEA este o escrocherie?
Apa ASEA s-a dovedit ca:
-Ajuta organismul in susținerea unui răspuns inflamator sănătos
-Îmbunătățirea sistemului imunitar
-Îmbunătățirea producției de enzime digestive și îmbunătățirea stării generale de sănătate a intestinului
-Ajută la menținerea elasticității arteriale și sprijină sănătatea cardiovasculară
-Regleaza echilibrul hormonal, care susține bunăstarea și vitalitatea etc.
Apa ASEA funcționează la nivel genetic. Poate ajuta la comunicatia genelor în tot corpul și menține celulele funcționând la niveluri optime. 120ml de apă ASEA pe zi îți pot menține procesul de homeostazie in parametrii optimi. Pentru cei cu afectiuni, consumul creste si poate ajunge la 480-1000ml pe zi. Este sigura pentru persoanele de toate vârstele și sigura pentru sportivii care se supun testelor periodice antidoping in competitii. ASEA analizează și testează amănunțit toate produsele lor și a cheltuit peste 5 milioane de dolari pentru a vă asigura că suplimentele lor sunt în siguranță in ceea ce priveste consumul(vezi certificat Kosher, Halal).
Pentru a afla mai multe despre suplimentul de semnalizare celulară ASEA