Blog

ASEA - Apasand butonul RESET

18.02.2020

Cu toții am experimentat un computer, o tabletă sau un telefon care rulează lent sau avea programe care nu funcționau. În cele din urmă, frustrarea noastră ne determină să repornim dispozitivul. Aceasta inițiază o resetare internă care permite dispozitivului să funcționeze mai bine.
Corpurile noastre au o funcție de resetare similară. Știm că, de exemplu, somnul oferă o resetare similară ca repornirea unui dispozitiv de calculator. Există și alte butoane de resetare biologică pe care le putem apăsa care oferă efecte similare de reînnoire pentru corpul nostru?
Da - și începe chiar de la nivel celular.
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

De ce femeia îmbătrânește mai repede decât bărbatul, după ce ajunge la menopauză?

13.02.2020

femeia

Se spune că timpul trece mai repede pe măsură ce îmbătrânim. Și același lucru se întâmplă și cu procesul de îmbătrânire. Acum, oamenii de știință austrieci au confirmat ceea ce deja multe femei au bănuit – după vârsta de 50 de ani ne apar mai multe riduri. Cercetătorii de la Universitatea din Viena au folosit un soft pentru a măsura și cartografia schimbările în aproape 600 de zone diferite ale feței la bărbați și femei, cu vârste între 29 și 90 de ani, și au găsit rate similare după 40 de ani.Dar după vârsta de 50 de ani – vârsta medie la care apare menopauza – schimbările de pe chipul femeii s-au accelerat brusc. Au fost observat diferențe remarcabile la ochi, nas și urechi, din cauza scăderii depozitelor de grăsime din piele, care se subțiază, totodată.


RENU 28

13.02.2020

Ungandu-ne cu Renu 28 pe talpa picioarelor, este ca și cum ne-am unge pe întregul corp!
Renu 28 încurajează refacerea și procesul reproducerii celulelor pielii în parteneriat cu eforturile naturale ale corpului pentru a vă menține pielea sănătoasă. Prin tehnologia Redox Signaling, patentata de ASEA, acest gel unic oferă sprijin esențial pentru toate mecanismele celulare importante care sunt fundamentul structurii pielii tale. Vitala pentru sănătatea celulelor vii, RENU 28 reface conexiunile critice și de comunicare între celule cu ajutorul moleculelor de semnalizare Redox, pentru a asigura refacerea și reînnoirea optimă a pielii dumneavoastra.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ce sunt Moleculele de semnalizare Redox ?

13.02.2020

Ce sunt Moleculele de semnalizare Redox ?
Moleculele de semnalizare Redox sunt atât de importante pentru viață, încât fără ele, o persoană ar fi moartă în câteva secunde. Marile grupuri de cercetare medicală dedică sume uriașe de bani studiului acestor molecule minuscule, deoarece dezechilibrul redox joacă un rol important în bolile de la cancer la diabet. Moleculele de semnalizare Redox sunt o piatră de temelie pentru prevenirea bolilor.
Ce sunt ele ?
Celulele noastre necesită echilibru, cunoscut și sub denumirea de homeostază, pentru a funcționa la maxim. O acumulare de stres oxidativ într-o celulă este un avertisment că o celulă este deteriorată sau funcționează deficitar. Această acumulare oxidativă este modul în care o celulă știe că ceva nu este în regulă și comunică corpului pentru a o repara sau înlocui (semnalizează genelor din nucleul celulei și acesta este procesul de semnalizare redox).
Moleculele de semnalizare Redox sunt centrele de comunicare din celulele tale. Aceste molecule sunt responsabile de trimiterea de mesaje puternice care ajută la întinerirea, restaurarea și protejarea celulelor. Moleculele Redox semnalează când ceva nu merge bine sau trebuie schimbat, iar apoi corpul rezolvă problema.
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere

ASEA WATER 1000ml

13.02.2020Traim zilnic intr-un ritm alert, suntem  intr-o cautare constanta pentru o viata mai buna, pentru a ne mentine la standardele impuse de societatea moderna. Modul de viata pe care il traim astazi genereaza nevoia protectie, de mai multa energie, de o concentrare mai buna, de o vitalitate mai mare. Astfel, suntem nevoiti sa cautam metode ce ne vor ajuta sa ne imbunatatim stilul de viata si sa ne mentinem sanatosi. Functia fiecarei celule din corpul nostru se bazeaza pe ceva numit semnalizare redox - mesaje celulare care ajuta la protejarea, intinerirea si restaurarea celulelor corpului nostru. Pe masura ce imbatranim, iar stresul si toxinele din mediu ne inunda viata si slabesc sistemul imunitar, functia celulara normala scade si, impreuna cu aceasta, capacitatea organismului de a produce si mentine un echilibru adecvat intre moleculele de semnalizare redox.


RENU 28 ADVANCED

13.02.2020

O nutriție bună, consistentă, îmbunătățește sănătatea și funcția pielii. Nutriția pentru piele poate avea loc sub formă de alegeri dietetice sau ca produse pe care le aplicăm.
În ultimele știri despre piele, cercetările ce au fost publicate, legau laptele degresat sau fără grăsimi de apariția acneei la adolescenți. Deși aceasta nu este o informație nouă, ea ajută la confirmarea studiilor anterioare. În alte știri despre nutriția pielii, suplimentarea cu probiotice în timpul sarcinii și în viața timpurie s-a dovedit a juca un rol în protejarea sugarilor împotriva dezvoltării dermatitei atopice, cunoscută și sub denumirea de eczemă. O dietă glicemică scăzută a fost, de asemenea, legată de mai puține probleme ale pielii, cum ar fi acneea, rozaceea, eczema și psoriazisul. O dietă cu conținut scăzut de grăsimi a fost asociată cu mai puține tipuri de precancer de piele.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

CANA FILTRANTA APA

13.02.2020

Este APA importanta pentru noi?

Chiar daca bem tone de apa, dar daca ii lipsesc micronutrientii care sa o transforme in „apa vie”, se ajunge la deshidratrea corpului la nivel celular! Apa bauta poate trece prin corp fara sa hidrateze cu adevarat si noi credem ca daca am baut destul, suntem cu siguranta sanatosi! Ei bine, apa este cel mai important lucru pe care il putem oferi organismului nostru, insa numai o apa de baut cu adevarat buna ne poate genera sanatate si longevitate.


Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)